Σερβιλάκης: "Υπάρχει όρεξη και ποιότητα στον Κισσαμικό"

Σερβιλάκης: "Υπάρχει πολλή όρεξη και ποιότητα στον Κισσαμικό"
Ένα ακόμη από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Κισσαμικού, ο Γιώργος Σερβιλάκης, παρουσιάζεται στους φιλάθλους από το Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται η Χανιώτικη ομάδα. Διαβάστε την συνέντευξή του κι όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Χανιώτικης ΠΑΕ...

Ένα σχόλιο για την μεταγραφή σου στον Κισσαμικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στα Χανιά και στην ομάδα του Κισσαμικού, αφού κατάγομαι από την Κρήτη. Υπάρχει πολλή όρεξη στην ομάδα, τα παιδιά είναι νέα και θα δώσω το 100% για να μπορέσει η ομάδα αλλά κι εγώ να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά; «Υπάρχει πολλή όρεξη και ποιότητα στην ομάδα. Τα παιδιά με έβαλαν αμέσως στο κλίμα της ομάδας. Τα Χανιά είναι μία πολύ όμορφη πόλη στην οποία μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς και πιστεύω ο κάθε παίκτης θα έχει τις ανέσεις που χρειάζεται.»

Τι δυνατότητες πιστεύεις ότι έχει η ομάδα και πώς περιμένεις να είναι το πρωτάθλημα; «Παρά τον μικρό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας διακρίνω πάθος και πολλή ενέργεια και αυτό θα μας βοηθήσει ώστε με σκληρή δουλειά να φτάσουμε ψηλά στη βαθμολογία. Το πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες πάνω-κάτω είναι ισάξιες και ο καθένας θα προσπαθήσει για το καλύτερο.»

Οι προσωπικοί σου στόχοι; «Ο στόχος μου είναι να κάνω μια υγιή και γεμάτη χρονιά, να πάρω εμπειρίες, γιατί είναι η πρώτη μου φορά που αγωνίζομαι σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και μέσα από την ομάδα να μπορέσω να διακριθώ κι εγώ.»

Γνωρίστε τον καλύτερα

Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Σερβιλάκης
Ημερομηνία γέννησης: 18 Μαΐου 1997
Τόπος γέννησης: Ρέθυμνο
Ύψος: 1,77
Βάρος: 74
Πόδι: Αριστερό
Αγαπημένο νούμερο: 18
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Μαρσέλο
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Αθήνα
Το χόμπι του: Να ακούω μουσική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου