Πλατανιάς: Τέλος ο Αναστόπουλος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Νίκος Αναστόπουλος καθώς η Χανιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την -από κοινού- λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.»

12 σχόλια:

  1. Οι σοβαρές ομάδες ξεκινούν από τον προπονητή για να χτίσουν αυτό που θέλουν, να στηρίξουν το πλάνο τους. Ο Πλατανιάς πάει για πέμπτο προπονητή μέσα σε ενάμιση χρόνο στην σούπερ λιγκ. Δεν είναι σοβαρές κινήσεις αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν συμπαθώ προπονητικά τον Αναστό τα έχει κάνει μαντάρα ο Πλατανιάς. Με προπονητές του τριμήνου δεν χτίζεις ομάδα να σταθεροποιηθεί στην Α' Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερώτημα είναι είναι: έχεις πλάνο και δεν σου βγαίνει ή κοιτάμε το τώρα κι αύριο βλέπουμε;

      Διαγραφή
  3. Και τώρα ποιος; Τσιώλης; Ξέρει κανείς αν είναι ελεύθερος ο Χριστόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσιώλης πιθανολογώ ότι θα είναι (λογικά) η πρώτη επιλογή. Όσο για τον Γιάννη Χριστόπουλο (εξαιρετική περίπτωση) εργάζεται ακόμη στην Ουκρανία. Μου διαφεύγει το όνομα της ομάδας...

      Διαγραφή
  4. Αγγελάρα τι λέει ο πνευματικός σου; Για ρώτα τον γιατί προβλέπω πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Δεν μπορεί μονίμως να φταίνε οι προπονητές στον Πλατανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό από την μία πλευρά, αλλά από την άλλη (καλώς ή κακώς) έτσι λειτουργούν κι επιβιώνουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Πόσες ομάδες του πρωταθλήματος βγάζουν την σεζόν με τον ίδιο προπονητή;

      Διαγραφή
  6. Το αστείο είναι πως ο Αναστόπουλος κλήθηκε να διαχειριστεί μία ομάδα που φτιάχθηκε από τον Ουζουνίδη και ο επόμενος θα κληθεί να διαχειριστεί μία ομάδα που φτιάχθηκε από τον Αναστόπουλο μετά τις αρκετές μεταγραφές του Ιανουαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόλυτα σωστή διαπίστωση. That's greek football 2014...

    ΑπάντησηΔιαγραφή