Παρελθόν από τον Εργοτέλη ο Κατσικοκέρης

Παρελθόν από τον Εργοτέλη ο Κατσικοκέρης
Τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη. Μεταξύ αυτών και ο (πρώην παίκτης του Πλατανιά), Νίκος Κατσικοκέρης. Οι σχετικές ανακοινώσεις της Κρητικής ομάδας:

➥ «Ο Γ.Σ. Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκο Κατσικοκέρη και Μηνά Τζανή. Τους ευχαριστούμε για την πολύ σημαντική συμμετοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.»

➥ «Ο Γ.Σ. Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαπαναγιώτου. Τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.»

➥ «Ο Γ.Σ. Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Καϊμακαμούδη. Τον ευχαριστούμε για τη σημαντική συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου