Νίκη... ανόδου για Φωστήρα

Αναφερθήκαμε ήδη στην ενημέρωση του Φωστήρα για το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ Χανίων, στο οποίο επικράτησε με 4-2. Πάμε τώρα να σας παρουσιάσουμε και την ενημέρωση του "αντίπαλου στρατο- πέδου" της ΑΕΚ, η οποία τοποθετήθηκε για το ματς με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της:

«Ο Φωστήρας κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" στον αγώνα καθώς επιβλήθηκε με 4-2 της Α.Ε.Κ. Χανίων στο γήπεδο Σούδας την Κυριακή το μεσημέρι.

Το σκορ άνοιξε ο πρώην "κιτρινόμαυρος" Τσαγκαράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 18' για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Σταυρουλάκης στο 36' επίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 35' μέτρα με το οποίο έκλεισε και το α' ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Φωστήρας μπήκε πιο δυνατά και στο 52' ο Καρατζάς με εναέριο βολ-πλανέ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 58' ο Παλαθούρας Ν. με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κατάφερε να αιφνιδιάσει την άμυνα της Α.Ε.Κ. και να κάνει το 1-3.

Στο 71' ο Ντούφας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Φωστήρα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να μειώσει με πέναλτι του Σταμπουλή στο 82'.

Να σημειώσουμε ότι με τον Φωστήρα αγωνίστηκε ο πρώην ποδο- σφαιριστής της Α.Ε.Κ., Τσαγκαράκης Γιώργος παρά το ότι υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και την διοίκηση του "δικεφάλου" να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου