Αλλαγή σκηνικού, στην Γ' Εθνική ο ΟΦ Ιεράπετρας

Αλλαγή σκηνικού, στην Γ' Εθνική ο ΟΦ Ιεράπετρας
Στην Γ' Εθνική θα αγωνισθεί τελικά ο ΟΦ Ιεράπετρας, παρά τις αντίθετες σκέψεις, καθώς δείχνει να λύθηκε την ύστατη στιγμή το οικονομικό πρόβλημα. Η σχετική ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της πρωταθλήτριας ομάδας του Λασιθίου:

«Αγαπητοί φίλοι του ΟΦΙ. Αγαπητοί φίλαθλοι του Λασιθίου. Πριν δύο εβδομάδες σας ανακοινώσαμε ότι εμείς οι διοικούντες τον ΟΦΙ αδυνατούμε να κατεβάσουμε τον ΟΦΙ στην Γ Εθνική λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Κάτι που όλοι ξέρουμε καλά ότι για τον ΟΦΙ θα ήταν η απαρχή πέτρινων χρόνων, για δε το ποδοσφαιρικό Λασίθι θα ήταν μία βαριά ήττα. Έστω και στο ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ, βρέθηκε λύση και ο ΟΦΙ θα κατέβει στην κατηγορία όπου δικαιωματικά ανήκει.

Η λύση βρέθηκε μετά την ευγενή χορηγία της εταιρείας CHRISSI DAILY CRUISES και την ταυτόχρονη συμμετοχή της στο Δ.Σ. του ΟΦΙ Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ευελπιστούμε και αγωνιούμε για εποικοδομητική συνεργασία, τέτοια που να απογειώσει την ομάδα μας και το Γεραπετρίτικο ποδόσφαιρο. Αγαπητοί φίλοι του ΟΦΙ, αγαπητοί συμπολίτες, ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ". Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων είναι πλέον επιβεβλημένη.»

Η ανακοίνωση της CRETAN DAILY CRUISES: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της CHRISSI DAILY CRUISES ανακοινώνει ότι μετά από πρόταση του ΟΦ Ιεράπετρας και σεβόμενο την ιστορία του, τις προσπάθειες του Δ.Σ. του και την αγάπη των φιλάθλων που επιθυμούν να θαυμάσουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τη δύσκολη αυτή προσπάθεια της ομάδας, που έχει κάνει περήφανο το Λασίθι.

Η στήριξη αυτή, που εκφράζεται σε χορηγία και συμμετοχή μας στο Δ.Σ. της ομάδας, αποτελεί τιμή για την εταιρία μας, αφού όλοι μαζί θα συμπλεύσουμε σε μια κοινή προσπάθεια. Στο ταξίδι αυτό καλούμε όλους τους Λασιθιώτες, φιλάθλους και μη, να στηρίξουμε την ομάδα μας και να της ευχηθούμε να είναι "καλοτάξιδη", στην πορεία της στην Γ’ Εθνική.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Π. Χηνόπουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου