Καρκανάκης: "Είναι μία γιορτή, πάμε χωρίς άγχος"

44ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων basket
Αρχίζει αύριο - Τετάρτη (28 Ιουνίου) η τελική φάση του 44ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων basket. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου με την συμμετοχή του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, του Προμηθέα, του ΑΟ Κύδων, του Δούκα, του Ικάρου Καλλιθέας και του ΠΑΟΚ. Οι προπονητές των 6 φιναλίστ μίλησαν για τους στόχους των ομάδων τους. Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, Στέλιος Καρκανάκης:

«Για τον Κύδωνα είναι πρώτη φορά που θα λάβει μέρος σε μια Τελική Φάση πανελληνίου πρωταθλήματος. Άλλωστε αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Η παρουσία μας στο τουρνουά, μας κάνει πολύ χαρούμενους. Στους αγώνες στο Μεσολόγγι θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το κρητικό μπάσκετ. Σε κάθε ματς θα ήθελα να φανούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι.

Για μας είναι μία γιορτή και θα επιδιώξουμε να το διασκεδάσουμε. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους. Την Κυριακή θα δούμε τι έχουμε καταφέρει και πάμε χωρίς άγχος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου