Ερμής Ζωνιανών: Ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις

Ερμής Ζωνιανών: Ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις
Ο προγραμματισμός στον Ερμή Ζωνιανών για την καινούρια αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει κι εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα παρέδωσε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Μανώλη Πατεμτζή, ενώ έχει ανανεώσει με πέντε ποδοσφαιριστές κι αποδέσμευσε έναν. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

➥ «Ο ΑΟ Ερμής Ζωνιανών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πλουσή. Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί πρόσωπο - κόσμημα για το σύλλογο αφού έχει αποδείξει τόσο εντός όσο εκτός αγωνιστικού χώρου την ποιότητα που έχει και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Ο Πλουσής θα παραμείνει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο σύλλογο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο στην πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αλλά και ακόμη ένα σημαντικό πρόσωπο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αφού θα τους προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με την εμπειρία του.»

➥ «Ο ΑΟ Ερμής Ζωνιανών ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αστρινό Ανδρεαδάκη και τον δεξιοπόδαρο οπισθοφύλακα, Γιώργο Ρουμπάκη. Αμφότεροι αποτελούν στελέχη της ομάδας τα τελευταία χρόνια και είναι δεδομένο ότι θα εξακολουθούν να προφέρουν λύσεις και στο προσεχές μέλλον. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.»

➥ «Ο ΑΟ Ερμής Ζωνιανών ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μύρο Γιακουμάκη. Ο 28χρονος μέσος αποκτήθηκε πριν από δυο χρόνια από τον ΠΟΑ και είχε σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας μας. Ο ίδιος έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και εξ αρχής βρίσκονταν ψηλά στη λίστα του προπονητή μας, Μανώλη Πατεμτζή , αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούσε να παραμείνουν στην ομάδα. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Μύρο Γιακουμάκη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.»

➥ «Ο ΑΟ Ερμής Ζωνιανών ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Ταβλαδωράκη. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.»

➥ «Η διοίκηση του ΑΟ Ερμή Ζωνιανών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βενιζέλο Ανυφαντάκη. Ο ποδοσφαιριστής μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας μας συμφώνησε ώστε να παραμείνει στο σύλλογο για τρίτη διαδοχική χρονιά, δείχνοντας την πρόθεση του να αποτελέσει και φέτος τον ηγέτη στην γραμμή της οπισθοφυλακής. Ο Ανυφαντάκης ανήκει τα τελευταία δυο χρόνια στο σύλλογο και έχει δείξει πέρα από την αγωνιστική του αξία, ότι με το ήθος του αποτελεί πρόσωπο κόσμημα για την κατηγορία. Ευχόμαστε στον Βενιζέλο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου