ΝΟ Χανίων: Σχολή Ναυτιλίας

Σχολή ναυτιλίας στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων από 23 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου
Σχολή ναυτιλίας (ακτοπλοΐα - αστροναυτιλία) θα λειτουργήσει στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων το διάστημα από 23 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου.

Μέσα στις 30 συνολικά εκπαιδευτικές ώρες, οι μαθητές της Σχολής θα διδαχθούν θεωρία στην ακτοπλοΐα (12 ώρες), εφαρμογές επί των ναυτικών χαρτών (9 ώρες), αστροναυτιλία (6 ώρες) και εξετάσεις (3 ώρες).

Η Σχολή απευθύνεται σε κυβερνήτες και πληρώματα ιστιοπλοϊκών σκαφών, ανεξάρτητα αν έχουν αποφοιτήσει από σχολές ιστιοπλοΐας αρχαρίων όπου αποκτώνται στοιχειώδεις μόνο γνώσεις ακτοπλοΐας, καθώς και σκαφών μηχανοκίνητων κρουαζιέρας και αλιευτικών. Εκπαιδευτής είναι ο αντιναύαρχος Κωνστανίνος Μανιουδάκης (Π.Ν.ε.α.).

Το ωράριο της Σχολής της Σχολής είναι καταρχήν Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 17:30-20:30 με δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με τις γενικές ανάγκες των μαθητών.

Εγγραφές - πληροφορίες δίνονται στην γραμματεία του Ν.Ο. Χανίων στο τηλέφωνο 28210 96078 και από τον Μανιουδάκη (τηλέφωνο 6974 110 663).

Προκαταρκτική συγκέντρωση όλων των υποψηφίων θα γίνει στα γραφεία του ΝΟΧ το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 17:30 για τυχόν προσαρμογή ωραρίου και ενημέρωση επί της διδακτέας ύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου