ΑΟ Χανιά: Αιφνίδια παραίτηση Δρακόπουλου

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ είναι από σήμερα ο Αντώνης Δρακοπούλος
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Χανιά υπό την επίβλεψη του Αντώνη Δρακοπούλου. Ο 48χρονος πρώην τεχνικός του ΑΟΧ δήλωσε:

«Σήμερα έκανα την τελευταία προπόνηση και αποχαιρέτησα τους ποδοσφαιριστές. Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, είχα συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Μελά και του εξήγησα τους λόγους της παραίτησης μου.

Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια στο δύσκολο αγωνιστικό έργο που έχει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο.Χ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο Γιώργο Μελά για την άψογη συνεργασία μας, να του ευχηθώ καλό κουράγιο για τη συνέχεια και να προτρέψω όλο τον κόσμο των Χανίων, να σταθεί στο πλευρό του διότι το εγχείρημα που ανέλαβε να κρατήσει την ομάδα στη Football League, είναι τεράστιο και δύσβατο.»

Η ανακοίνωση της Χανιώτικης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, ευχαριστεί τον Αντώνη Δρακόπουλο για την άριστη συνεργασία που είχαν και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα προπονούνται προσωρινά, υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Γκάτζιου.»

Αναζήτηση τεχνικού, "πρώτη" για Γκάτζιο

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Γκάτζιου έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Γυμναστής και παίκτες, συζήτησαν για αρκετή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης και στην συνέχεια "έπιασαν" δουλειά.

Οι Ανδρέας Σταματής, Άγγελος Σιάννης και Μάρκο Ζόρο, αισθάνθηκαν κάποιες μικρές ενοχλήσεις και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Νίκο Κοζάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα προπονητή "παγώνουν" την διεξαγωγή κάποιου φιλικού μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ η ΠΑΕ συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν προταθεί αλλά η διοίκηση δεν βιάζεται, προκειμένου να εξετάσει λεπτομερώς όλες τις περιπτώσεις και να επιλέξει την καλύτερη δυνατή. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου