Κολονέλο: "Εγώ βλέπω αλλιώς το ποδόσφαιρο"

Διαβάστε τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση Επισκοπή - Κεραυνός Γλυφάδας...

Τζιανλούκα Κολονέλο (προπονητής Επισκοπής): «Το πρώτο που θέλω να πω ότι δεν ήταν δυνατόν να παίξουμε με τόσο δυνατό αέρα. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο στα 25 χρόνια της καριέρας μου. 

Είναι επίσης η πρώτη φορά που χάνουμε ένα ματς όταν η άλλη ομάδα δεν έχει σουτάρει στο τέρμα. Ακόμα, πολύ θα ήθελα να μάθω γιατί είναι η δεύτερη φορά που χάνουμε ματς με ανάλογο δεύτερο πέναλτι στην έδρα μας και πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; 

Στο β’ ημίχρονο κάναμε δύο - τρεις ευκαιρίες, δόθηκε ένα πέναλτι που μας στοίχισε, κι ένα που δεν δόθηκε υπέρ μας. Τέλος, δεν κρατήθηκε ολόκληρος ο χρόνος που είχε δώσει ο διαιτητής για καθυστερήσεις. Εγώ έτσι τα βλέπω. 

Μάλλον εγώ βλέπω αλλιώς το ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα πολύ σκληρά, όταν όμως έχουμε την μπάλα στην περιοχή κάτι γίνεται και δεχόμαστε τέρμα. Δουλεύουμε πολύ με τα παιδιά αλλά στο τέλος δεν παίρνουμε τίποτε. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Σε δύο ματς έχουμε δεχθεί τρία-τέσσερα σουτ και δύο πέναλτι.»

Νίκος Κώτσοβος (προπονητής Κεραυνού Γλυφάδας): «Οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που ο ξεκάθαρος πρωταγωνιστής ήταν ο αέρας. Στο α’ ημίχρονο είχαμε μια ελαφρά πρωτοβουλία όμως στη συνέχεια η Επισκοπή ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. 

Ο ρόλος μας άλλαξε στο ημίχρονο. Οι ομάδες δημιούργησαν, δυο ευκαιρίες η Επισκοπή και ΄μεις μία. Τελικά ήμασταν εμείς οι τυχεροί που κάναμε το 1-0 αν και θεωρώ ότι το πιο δίκαιο σκορ ήταν το 0-0 ή το 1-1. 

Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να μιλήσω για τεχνικά θέματα γιατί ο αέρας δεν μας αφήνει σε τέτοια σχόλια. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους βαθμούς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ή τους παίρνεις ή τους χάνεις. Ευτυχήσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Ευχαριστούμε την Επισκοπή για τη φιλοξενία.»

Ζιώγκας (ποδοσφαιριστής Κεραυνού Γλυφάδας): «Πρώτη φορά παίζουμε με τέτοιες καιρικές συνθήκες. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν απειλητικοί στο α’ ημίχρονο όταν είχαμε τον αέρα. 

Βάλαμε κάτω την μπάλα στο β’, προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση αλλά δεν μας βγήκε τίποτα. Τώρα όσα ακούγονται σχετικά με το πέναλτι που δόθηκε, δεν μπορώ να τοποθετηθώ γιατί εγώ τουλάχιστον (τερματοφύλακας) ήμουν πολύ μακριά από τη φάση. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς για τη νίκη.»

Αγτζίδης (ποδοσφαιριστής Επισκοπής): «Το αποτέλεσμα μάς αδικεί σαν προσπάθεια. Στο α’ ημίχρονο είχαμε κόντρα τον αέρα αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα γιατί ήταν αδύνατον να παίξουμε μ’ αυτόν τον αέρα. 

Δυστυχώς πληρώσαμε τις φάσεις που δεν βάλαμε γκολ και μοιραία ήρθε κι αυτό το πέναλτι. Δουλεύουμε σκληρά την προπόνηση και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν μας βγαίνουν τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου