Γκόγκιτς: "Καλή και δουλεμένη ομάδα ο Κισσαμικός"

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Σίνισα Γκόγκιτς, δήλωσε μετά το ματς με τον Κισσαμικό: «Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όλοι οι παίκτες που ήταν μέσα σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. 

Ήταν αρκετά καλό παιχνίδι, δεν ήταν μόνο πάθος και δύναμη, αλλά υπήρχαν και κάποιες καλές ενέργειες και καλές φάσεις. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε μία διπλή ευκαιρία με Ομπράντοβιτς και Παβίσεβιτς και μία με τον Φιγκέιρα. 

Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και λογικά λάθη γίνονται και από τις δύο ομάδες από ένα κόρνερ ο Κισσαμικός έβαλε γκολ μπήκε μπροστά στο 57’. Είχαμε ηρεμία, θέληση και πάθος και καθαρό μυαλό να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία, που πιστεύω ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα. 

Ο Κισσαμικός σε ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε ότι είναι μία καλή και δουλεμένη ομάδα, αλλά κι εμείς είχαμε αρκετά καλή εμφάνιση. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και οι δύο ομάδες έχουν την Τρίτη Κύπελλο και από σήμερα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. 

Καλή συνέχεια στον Κισσαμικό και ακόμα μία φορά αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί σε ακόμα ένα παιχνίδι ήμασταν πίσω στο σκορ και βρήκαμε δύναμη να πάρουμε κάτι.»

Για το αν θα υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα υπό άλλες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες: «Αν, αν, αν... Το παιχνίδι ευτυχώς έγινε, γιατί πραγματικά ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος, παρά την τόση βροχή. Σημασία έχει ότι έγινε το παιχνίδι. 

Αν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος και διαφορετικός ο καιρός δεν ξέρουμε αν εμείς θα κερδίζαμε ή ο Κισσαμικός, ή αν ήταν ισοπαλία, αυτό δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε. Σημασία έχει ότι εμείς σε ακόμα ένα παιχνίδι πήγαμε αρκετά καλά και πήραμε έναν βαθμό και σηκώνουμε κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου