Εργοτέλης: Δηλώσεις Λαμπράκη, Κυριακόπουλου

Στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, ο προπονητής του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, δήλωσε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και πέντε γκολ. Όσοι το παρακολούθησαν θα έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, ίσως όσες έχουμε κάνει μέχρι τώρα συνολικά στο πρωτάθλημα. 

Θέλαμε να είμαστε πιεστικοί, με επιθετικό προσανατολισμό και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεχτήκαμε δύο φτηνά γκολ και μας προβληματίζει αυτό, αλλά τα παιδιά έδειξαν ψυχή, γύρισαν το σκορ και παρά την ψυχρολουσία του 2-2 καταφέραμε να μπούμε ξανά μπροστά στο σκορ. 

Αν είχαμε λιγότερο άγχος, στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, με μία καλή πάσα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τέταρτο γκολ για να κλειδώσουμε τη νίκη.

Ο Παναιγιάλειος είναι μία καλά δουλεμένη και δυνατή ομάδα. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο για εμάς σήμερα. Η σημερινή νίκη είναι το φάρμακο για τις πληγές που έχουμε. Όσο έρχονται οι νίκες , τόσο περισσότερο θα γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. 

Μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα, αντάξια της φανέλας και της ιστορίας του Εργοτέλη. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτά τα παιδιά στο ρόστερ μας, καθώς είναι, όχι μόνο πολύ καλοί παίκτες, αλλά και πολύ καλοί χαρακτήρες, συνεργάσιμοι με πολύ ταλέντο. Στον Παναιγιάλειο εύχομαι τα καλύτερα και καλή συνέχεια.»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κυριακόπουλος είπε: «Σήμερα έγινε ένα όμορφο παιχνίδι από τις δύο ομάδες και όσοι το παρακολούθησαν απόλαυσαν το θέαμα και τα πέντε γκολ. Πιστεύω μπήκαμε λίγο νωθρά στο ματς και για ακόμη μία φορά, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κάτι που δεν πρέπει να επαναληφτεί. 

Στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και ευτυχήσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και με καλή κυκλοφορία πέτυχε την ανατροπή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ξεκινήσαμε νωθρά και κόντρα σε μία καλή και έμπειρη ομάδα όπως ο Παναιγιάλειος, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Παρόλα αυτά, πάλι κυριαρχήσαμε μετά την ισοφάριση και κάναμε πολλές ευκαιρίες. 

Αν είναι οφσάιντ το πρώτο γκολ, δεν το έχω δει και δεν θα εκφέρω γνώμη για τη διαιτησία. Αν και είχαμε άγχος, με καλή διαχείριση κρατήσαμε το σκορ. Ίσως δεν έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε στα τελευταία λεπτά, αλλά και με τις ευκαιρίες που είχαμε, να πετύχουμε και τέταρτο γκολ. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, όλοι παλέψαμε και δείξαμε διάθεση και πάθος. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και καλή συνέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου