Ο ΑΟ Χανιά και το... Europa League!

Βραδιά Ευρωπαϊκών διοργανώσεων η χθεσινή και δύο Ελληνικές ομάδες εκπροσώπησαν την χώρα μας στο Europa League. Ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε στο "Ασίμ Φερχάτοβιτς" της Σαράγεβο με 2-1 και ο Αστέρας, ο οποίος παρά την εξαιρετική εμφάνιση ηττήθηκε στο "Coface Arena" από την Μάιντς με 1-0 κι όλα θα κριθούν στην ρεβάνς στην Τρίπολη.

Τι σχέση μπορεί να έχει το όνομα του ΑΟ Χανιά με όλα αυτά; Δύο πρώην ποδοσφαιριστές του έδωσαν το "παρών" στα Ευρωπαϊκά ραντεβού των Ελληνικών ομάδων.

Ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδορόπουλος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Αστέρα αγωνίσθηκε σε ολόκληρη της αναμέτρηση στην Γερμανία, ενώ ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Fabio Moreira Tavares πέρασε ως αλλαγή στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης στο Σαράγιεβο στην θέση του Μπρίτο με το σκορ να είναι εκείνο το χρονικό σημείο στο ισόπαλο 1-1.

Υπενθυμίζουμε πως ο Θεοδορόπουλος ήρθε στα Χανιά το 2013 (την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου) κι έφυγε στις αρχές του φετινού καλοκαιριού. Πανηγύρισε μία άνοδο με τον ΑΟΧ, ενώ πέρυσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής παρουσίας της Χανιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα της football league.

Ο Φάμπιο, από την άλλη, αγωνίσθηκε με την φανέλα του ΑΟΧ την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στο πρωτάθλημα της football league 2 με "επιδόσεις" 15 συμμετοχές και δύο τέρματα. Στην συνέχεια πήγε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών κι από εκεί στον Ατρόμητο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου