Μινώταυρος: Νίκες για προτζούνιορ, προπαίδες

Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες προπαίδων και προτζούνιορ των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Μινωταύρου στην 14η αγωνιστική των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣ Χανίων. Η σχετική ενημέρωση της ομάδας των Μουρνιών:

Προπαίδες: 14η αγωνιστική
Ιδομενέας 2008 - Μινώταυρος 0-4

«Εύκολη όπως αναμενόταν νίκη για τα παιδιά του Γιώργου Παπαβασιλείου σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Εύκολη νίκη αλλά με άσχημη εμφάνιση παρά το 0-4.

Οι παίχτες του Παπαβασιλείου εμφανίστηκαν αδικαιολόγητα νευρικοί και αγχωμένοι στο γήπεδο. Το ημίχρονο έληξε με τον Μινώταυρο να προηγείται 0-3. Τα γκολ για την ομάδα μας: Ταχίρ 2, Γκεράλντο 2.»

Προτζούνιορ: 14η αγωνιστική
Μινώταυρος - Α.Δ.Ν. Κυδωνίας 8-2

«Εύκολα όπως αναμενόταν τα παιδιά του Δημήτρη Κατσαβριά κέρδισαν με 8-2 την ακαδημία της Ν. Κυδωνίας πρόσθεσαν άλλους 3 βαθμούς στην βαθμολογία τους (39) και συνεχίζουν ακάθεκτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ημίχρονο έληξε 5-1 για τον Μινώταυρο και στο δεύτερο ημίχρονο ο Κατσαβριάς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα εν όψη της συνέχειας.

Το ντεμπούτο του με τα "πράσινα" έκανε και ο νεαρός ταλαντούχος Σωκράτης Σαριδάκης (γεννημένος το 2005). Αρχηγός για τον Μι- νώταυρο ο Τσάλα Άγγελος (πέτυχε και το πρώτο γκολ).

ΜVP του αγώνα ο Βροντάκης Μανώλης. Τα γκολ για τον Μινώ- ταυρο: Κογιαννάκης 3, Μωραϊτάκης 2, Τσάλα, Στόϊτσος, Αγγε- λάκης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου