Θύελλα Καλάθαινων: Ποδαρικό με Βαρουχάκη

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση για φέτος το καλοκαίρι για την Θύελλα είναι ο Κώστας Βαρουχάκης από τον Ίκαρο Μουρνιών, ο οποίος επιστρέφει στην Θύελλα μετά από 2 χρόνια απουσίας.

Ο ποδοσφαιριστής με την πολύ σημαντική προσφορά στο Κισσαμίτικο ποδόσφαιρο επιστρέφει στην Θύελλα, με σκοπό να βοηθήσει -με την εμπειρία του από την παρουσία του σε πρωταθλήματα Δ' Εθνικής και τους αρκετούς τίτλους που έχει κατακτήσει- την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Βαρουχάκης θα συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή Σπύρο Αρτζουχαλτζή μετα την περίοδο που βρισκόταν και οι 2 στον Α.Ο. Χανιά, αλλά πρώτη φορά θα τεθεί υπό της οδηγίες του παιδικού του φίλου και για χρόνια συμπαίκτη του Θ. Μπατιστάκη.

Συνεχίζει με Αρτζουχαλτζή στο τιμόνι
Συνεχίζει ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής στον πάγκο της Θύελλας. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με την διοίκηση της Θύελλας και θα βρίσκεται στο τιμόνι της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας να είναι στις 16/08.

Επιστροφή Μπατιστάκη σε νέο ρόλο
Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος τίμησε και βοήθησε την Θύελλα παραπάνω από μια δεκαετία επιστρέφει. Ο Θοδωρής Μπατιστάκης θα είναι ο νέος συνεργάτης του προπονητή Σπύρου Αρτζουχαλτζή.

Ο Μπατιστάκης επιστρέφει με σκοπό από το νέο του ρόλο να κάνει αυτό που έκανε πάντα, να βοηθάει την ομάδα.

2 από της σημαντικότερες στιγμές της Θύελλας έχουν την σφραγίδα του, με δικό του γκολ έστειλε την Θύελλα για πρώτη φορά στον όμιλο ανόδου το 2010, και ήταν ο χρυσός σκόρερ στο 0-1 επί της Α.Ε. Κυδωνίας το 2011 στους αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου