Chania Basketball Camp: Δήλωση Γλυνιαδάκη

Πλησιάζει η ημέρα έναρξης του 2ου Chania Basketball Camp (23-27 Ιουνίου) και ένας εκ των τριών διοργανωτών του, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης εκφράζει με δηλώσεις του, την ανυπομονησία του για να ξεκινήσει και φέτος η προσπάθεια διδασκαλίας των μυστικών του μπάσκετ σε μικρούς αθλητές και αθλήτριες που, είτε ασχολούνται είτε θέλουν να ασχοληθούν με την πορτοκαλί Θεά!

Το μυστικό της επιτυχίας φέτος είναι, ότι το Καμπ θα φιλοξενηθεί και τις 5 ημέρες, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού και θα δώσει τη δυνατότητα στους διοργανωτές (Γλυνιαδάκης, Παπαμακάριος, Καλαϊτζής) και στους συνεργάτες τους, να κάνουν στα παιδιά, ατομικές προπονήσεις.

Η δήλωση Ανδρέα Γλυνιαδάκη: «Είμαι ενθουσιασμένος που πλησιάζει η στιγμή για το 2ο Chania Basketball Camp! Φέτος, το γήπεδο που έγινε το Αll star game στον Κλαδισό, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε το Καμπ μας όπως ακριβώς το ονειρευόμαστε με τον Μάνο και τον Γιώργο.

Να κάνουμε δηλαδή ατομικές προπονήσεις με λίγα παιδιά σε κάθε μπασκέτα! Άλλωστε η άνεση που δίνουν τα 4 γήπεδα και οι 8 μπασκέτες είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα Χανιά! Επίσης φέτος θα έχουμε περισσότερους διαγωνισμούς και δώρα, όπως και παιχνίδια 3on3 στο τέλος κάθε ημέρας!

Οι προπονητές άλλα και οι παίχτες που θα προπονούν τα παιδιά μαζί μας, είναι υψηλού επιπέδου! Συνεπώς, τα αγόρια και τα κορίτσια κάθε ηλικίας, ακόμα αν δεν παίζουν σε κάποια ομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν καλύτεροι και να δουλέψουν σε κομμάτια του παιχνιδιού που χρειάζονται βελτίωση!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου