Πλατανιάς: "Ευχαριστούμε για όλα Γιώργο"

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη (στο κέντρο της φωτογραφίας).

Ο Γιώργος Μουντάκης αποτέλεσε έναν πολύτιμο συνεργάτη του Πλατανιά τα τελευταία χρόνια προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στα τμήματα υποδομών.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά εύχεται από καρδιάς προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες στην καριέρα του.

Αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ο Γιώργος Μουντάκης σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ευχαρίστησε για τη συνεργασία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικότερα, στη δήλωσή του ο Μουντάκης αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στον Πλατανιά Χανίων.

Προπονητές, ποδοσφαιριστές, Διοίκηση -και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Στέλιο Βαρουξάκη- όλους όσους αποτελούσαν και αποτελούν την οικογένεια του Πλατανιά Χανίων καθώς και τους φίλους της ομάδας, που τη στηρίζουν έμπρακτα.

Ζήσαμε πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές, βάλαμε όμως τις βάσεις για να καθιερωθεί η ομάδα στη Super League. Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου