"Φιλική νίκη επί της Επισκοπής Ρεθύμνου"

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, μέσω της ιστοσελίδας της για το νικηφόρο φιλικό (3-1) επί της Επισκοπής: «Ο Άρης επέστρεψε στις φιλικές νίκες. Η ομάδα μας κέρδισε 3-1 την ΠΑΕ Επισκοπή Ρεθύμνου σε παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εκτός από τα τρία γκολ, είχε ισάριθμα δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες –τόσο στο α’ όσο και στο β’ μέρος- για να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να έμεινε στο… μηδέν, ωστόσο –πέρα από τις χαμένες ευκαιρίες- η τύχη γύρισε δύο φορές την πλάτη στην ομάδα μας όταν στο 32’ ο "κεραυνός" του Δημήτρη Σουνά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στο 42’ η κεφαλιά του Νίκου Αγγελούδη είχε την ίδια κατάληξη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τους φιλοξενούμενους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάντιτς (49’). Η απάντηση ήρθε στο 57’ με πλασέ του Αγγελούδη, αφού προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Μπάμπη Οικονομόπουλου στο δοκάρι.

Ο Άρης πήρε "κεφάλι" στο σκορ στο 78’ με κεφαλιά του Ερωτόκριτου Νταμαρλή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αγγελούδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε "το κερασάκι στην τούρτα" (3-1). Να σημειωθεί ότι και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου