"Η Επισκοπή στάθηκε αρκετά καλά..."

Η ενημέρωση της Επισκοπής, μέσω της ιστοσελίδας της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ, για το χθεσινό φιλικό με τον Άρη: «Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έπαιξε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" της Θεσσαλονίκης, στο πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας έως τώρα, με αντίπαλο τον Άρη.

Η Επισκοπή στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα της Super League που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, σε αντίθεση με την ομάδα μας η οποία βρίσκεται εν’ μέσω σκληρής προετοιμασίας.

Λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ο Βιδάλης που ήταν στο αρχικό σχήμα αισθάνθηκε σφίξιμο στον τετρακέφαλο και αντικαταστάθηκε. Με τον Ανωγειαννάκη να παίρνει την θέση του στην ενδεκάδα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0) με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος επιτεύχθηκαν και τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης.

Η Επισκοπή ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με εύστοχο πέναλτι του Τάντιτς στο 49’ το οποίο κέρδισε ο Δελήμπασης. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν γκολ με τους Αγγελούδη (57’, 78’) και Νταμαρλή (81’) παίρνοντας την φιλική νίκη με σκορ 3-1.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου