ΕΟΠ: Ενημέρωση για Πανελλήνιο Μάστερς

Ανακοίνωση - ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου masters 2013 που θα διεξαχθεί στα Χανιά το πρώτο διήμερο του Ιουνίου:

«Ενημερώνουμε τα Σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερς 2013 στην Παλαιόχωρα Χανίων, ότι:

Για τα εισιτήρια του F/B, τα οποία θα έχουν έκπτωση 40%, θα πρέπει να απευθύνονται μόνο στον Π.Ο. "ΤΑΛΩΣ" (κιν. 6973666788 κος Κοπανάκης) και όχι στην ΑΝΕΚ.

Δικαίωμα στην έκπτωση έχουν μόνο οι αθλητές – συνοδοί και τα αυτοκίνητα (1 κάθε 3 αθλητές), που θα αναφέρονται στην Δήλωση Συμμετοχής, η οποία απαραιτήτως θα πρέπει να βρίσκεται στα γραφεία της Ε.Ο.Π. μέχρι 24/05/2013.

Στη Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να αναγράφεται ο ακριβής αριθμός των αθλητών – συνοδών που θα μεταφερθούν με πούλμαν από τη Σούδα για την Παλαιόχωρα, καθώς και τα άτομα που θα διαμείνουν στο Ξενοδοχείο στην Παλαιόχωρα.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως αναφέρεται στην Προκήρυξη, δικαίωμα φιλοξενίας από τους διοργανωτές, έχουν μόνο οι αθλητές και συνοδοί που θα αναγράφονται στη Δήλωση Συμμετοχής.

Για τυχόν επιπλέον συνοδούς που θα θέλουν να διαμείνουν στην Παλαιόχωρα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον κο Κοπανάκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου