Σάρωσε ο ΤΑΛΩΣ στο τοπικό πρωτάθλημα

Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στις περισσότερες κατηγορίες ολοκλήρωσε ο ΤΑΛΩΣ την παρουσία του στο Τοπικό Πρωτάθλημα Κρήτης Ποδηλασίας Δρόμου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με αφετηρία και τερματισμό την περιοχή του Βαρύπετρου στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου, με ευθύνη της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας Κρήτης, στις κατηγορίες Παίδων-Νεανίδων-Γυναικών-Εφήβων-Ανδρών και Μάστερ.

Το Σάββατο στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης, ο ΤΑΛΩΣ ήταν ο αδιαφιλονίκητος νικητής σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε, αφού κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Παίδες με τον Γιάννη Πανηγυράκη, στους Έφηβους με τον Γιάννη Κακαβελάκη, στους Άνδρες με τον Μιχάλη Κορτσιδάκη και στην κοινή κατάταξη των Μάστερ με τον Χριστόφορο Ψαράκη.

Στην κατηγορία των Παίδων χάλκινο μετάλλιο απέσπασε ο Δημήτρης Καλλιβρετάκης, ενώ ο Γιάννης Κουβαριτάκης ήταν 6ος, ο Μανόλης Χατζηαγγελάκης 7ος, Ο Φοίβος Νερατζάκης 9ος, ο Κώστας Κανουπάκης 10ος και Γιάννης Ηλιάκης 13ος.

Π Χρήστος Σταματάκης πήρε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων και στους Άνδρες ο Δημήτρης Ροβάκης το αργυρό μετάλλιο, ο Σταύρος Σταματάκης ήταν 7ος, ο Θεοχάρης Λεδάκης 9ος και ο Σταμάτης Πανιεράκης 13ος. Στην πλούσια σε συμμετοχές κατηγορία των Μάστερ είχαμε για τον ΤΑΛΩ:

ΜΑΣΤΕΡ Α’
ΨΑΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 1ος
ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2ος
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 3ος
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 5ος
ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 6ος

ΜΑΣΤΕΡ Β’
ΛΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 1ος
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 2ος
ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 3ος
ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6ος

ΜΑΣΤΕΡ Γ’
ΑΝΕΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2ος
ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 3ος

Την Κυριακή το Τοπικό Πρωτάθλημα συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με το αγώνισμα της Αντοχής, όπου και πάλι ο ΤΑΛΩΣ διακρίθηκε κατακτώντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες Παίδων, Ανδρών και Μάστερ Α’ και Β’.

Στους Παίδες Ο Γιάννης Πανηγυράκης ήταν 1ος με 2ο τον Δημ. Καλλιβρετάκη, 5ο τον Κωστ. Κανουπάκη, 9ο τον Φοίβο Νερατζάκη και 10ο τον Γιάννη Ηλιάκη. Στους Εφήβους ο Χρ. Σταματάκης ήταν 3ος και Γ. Κακαβελάκης 4ος, στους Άνδρες ο Μιχ. Κορτσιδάκης κέρδισε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ακολουθούμενος από τον Σταμ. Πανιεράκη στη δέυτερη θέση, ενώ ο Δημ. Χαϊδεμενάκης ήταν 6ος, ο Στ. Σταματάκης 8ος,

Ο Δημ. Ροβάκης 10ος, ο Θεοχ. Λεδάκης 11ος και ο Γιάννης Φραγκιουδάκης 14ος. Στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες των Μάστερ είχαμε τους αθλητές του ΤΑΛΩ να κατακτούν στην κατηγορία Α’ χρυσό μετάλλιο με τον Χρ. Πελεκανάκη, 2ο τον Χρ. Ψαράκη και 3ο τον Δημ. Λυμπέρη ενώ στην κατηγορία Β’ επίσης χρυσό με τον Παύλο Λυδάκη, χάλκινο με τον Μαν. Μαραγκουδάκη και στην κατηγορία Γ’ αργυρό με τον Χρ. Ανεσιάδη και χάλκινο με τον Ηλία Λιοδάκη.

ΜΑΣΤΕΡ Α’
ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1ος
ΨΑΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 2ος
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 3ος
ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 4ος
ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 5ος
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 6ος
ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 9ος

ΜΑΣΤΕΡ Β’
ΛΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 1ος
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 3ος

ΜΑΣΤΕΡ Γ’
ΑΝΕΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2ος
ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 3ος

O ΤΑΛΩΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαριστεί θερμά τον Χρυσό Χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa, Μικρό café-νείο, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ, καφέ ΦΟΙΝΙΚΑΣ, ΣΧΕΤΑΚΗΣ-STIHL και νερά ΕΤΑΝΑΠ-SAMARIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου