Σταματόπουλος: «Έτοιμοι για το ντέρμπι»

Δηλώσεις ενόψει του αυριανού Κρητικού ντέρμπι της Football League 2 στο Τυμπάκι (με τον Ρούβα) έκανε ο προπονητής της Επισκοπής Γιώτης Σταματόπουλος στην ιστοσελίδα της Ρεθυ- μνιώτικης ομάδας:

«Ο Ρούβας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλή φόρμα, παίρνοντας καλά αποτελέσματα εντός, αλλά κυρίως εκτός έδρας και σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα ακόμη εκτός έδρας αποτέλεσμα.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής. Είμαστε κοντά στον στόχο της ανόδου στην Football League και μπορούμε να κάνουμε ένα σπουδαίο βήμα την Κυριακή, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όλα τα ντέρμπι κρίνονται στο πάθος και στην θέληση να πάρεις το παιχνίδι.Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και πολλά μυστικά μεταξύ μας.

Ο Ρούβας είναι μια ομάδα της Κρήτης, την παρακολουθούμε, είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με καλούς παίκτες, που είναι πάντα επικίνδυνη.

Η ομάδα του Ρούβα επέλεξε να αλλάξει την έδρα της για την συνέχεια, αλλά εγώ δε νομίζω ότι εμείς θα επηρεαστούμε από αυτή την εξέλιξη καθόλου.

Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε όλα τα γήπεδα, όπως έχουμε δείξει μέχρι σήμερα, αγωνιζόμενοι σε καλούς ή κακούς αγωνιστικούς με φυσικό ή συνθετικό χλοοτάπητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου