Αργυράκης: «Για την νίκη στο Τυμπάκι»

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Επισκοπής, Μιχάλης Αργυράκης, μίλησε στο aoepiskopis.gr για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ρούβα: «Σίγουρα, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, λόγω του ότι και ο Ρούβας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Νομίζω πως η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, την αδικεί. Εμείς από την πλευρά μας, πάμε για να κερδίσουμε, μήπως και μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα και γιατί όχι να μην διεκδικήσουμε ακόμη και το πρωτάθλημα.

Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και στόχος μας είναι να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη που θα μας φέρει την επίτευξη του μεγάλου στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, που οδηγεί στην άνοδο στην Football League.

Φυσικά, γνωρίζουμε πως και ο Ρούβας θέλει πολύ το παιχνίδι, το οποίο εκτιμώ πως θα κριθεί στις μονομαχίες και στο πάθος και όχι στην ποιότητα και το θέαμα.

Ξέρουμε πως θα κληθούμε να δώσουμε το παιχνίδι στο Τυμπάκι και όχι στην Γέργερη, αλλά δεν πιστεύω πως θα παίξει ρόλο. Αν έχεις καλή ομάδα δεν είναι το γήπεδο το πρόβλημα, αν έχεις καλή ομάδα δεν παίζει κανένα ρόλο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου