Έκτη σερί αγωνιστική αήττητη η Επισκοπή

Αγωνιστική των λευκών ισοπαλιών η χθεσινή για τις Κρητικές ομάδες στην football league 2. Η Επισκοπή έφερε 0-0 στην Κόρινθο και παρέμεινε αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι, κάτι που την φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πάμε να σας μεταφέρουμε την ενημέρωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για το χθεσινό ματς στην Κόρινθο...

«Ισόπαλη (0-0) αναδείχθηκε η ομάδα μας με την Κόρινθο για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League 2. Η Επισκοπή είχε στο παιχνίδι της πολύ καλή αμυντική λειτουργία και κράτησε σε ένα ακόμη παιχνίδι το μηδέν στα μετόπισθεν παραμένοντας ψηλά στην βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς την μεγάλη φάση μπροστά στις δυο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, παίρνοντας εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντα για 6η αγωνιστική αήττητη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι:
8’ Ο Δελήμπασης εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Αρχοντάκης απέκρουσε.

27’ Καλό σουτ του Τριανταφύλλου από δεξιά, λίγο άουτ.

30’ Φάουλ του Τριανταφύλλου, θα έχει την ίδια κατάληξη.

44’ Νέο σουτ του Τριανταφύλλου και πάλι η μπάλα θα φύγει άουτ.

48’ Ο Αράπογλου θα βρεθεί τετ α τετ με τον Α. Κελαϊδή να απομακρύνει με τα πόδια.

51’ Σουτ του Σαμπάνη, θα διώξει σε κόρνερ ο Α. Κελαϊδής.

66’ Σουτ του Ταχματζίδη έξω από την περιοχή λίγο άουτ.

77’ Φάουλ από τον Κοζανίδη, γυριστή κεφαλιά του Ταχματζίδη ελάχιστα άουτ.

Επισκοπή (Γιώτης Σταματόπουλος): Α. Κελαϊδής, Μαραθιανός, Ανωγειανάκης (46’ Ταχματζίδης), Αργυράκης, Ψωμάς, Δημογιάννης, Ρουμπάκης, Δελήμπασης, Κοζανίδης (83’ Πουλάκης), Τριανταφύλλου, Τζέκος (67’ Φραντζεσκάκης).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου