ΑΟ Χανιά / Κισσαμικός: Οι "Άσπροι" νίκησαν τους "Κίτρινους"

ΑΟ Χανιά / Κισσαμικός: Οι "Άσπροι" νίκησαν τους "Κίτρινους"
Οικογενειακό δίτερμα σε συνθήκες αγώνα, διάρκειας 70 λεπτών, είχε το πρόγραμμα της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά / Κισσαμικού, με τους "Άσπρους" να επικρατούν με 5-2 των "Κίτρινων". Ο Ξύδας από σουτ του Ντάγκρα στο δοκάρι άνοιξε το σκορ (1-0), για να ισοφαρίσει ο Χαλκιαδάκης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (1-1). Με το δεύτερο γκολ (που προήλθε από ατομική προσπάθεια) ο Ξύδας σημείωσε το 2-1, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Ντάγκρας σημείωσε το 3-1, για να ανεβάσει το σκορ στο 4-1 με το τρίτο του γκολ ο Ξύδας -που είχε και σουτ στο δοκάρι- εκμεταλλευόμενος σέντρα του Μπατσάνιν. Οι "Κίτρινοι" μείωσαν με τον Βρεττό που σκόραρε με διπλή προσπάθεια μετά από την αρχική απόκρουση του Λαζαρίδη και στο τέλος -από ιδανική σέντρα του Φουάση- ο Μπατσάνιν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-2. Την Παρασκευή (15/09) το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Άσπροι: Γαβαλάς (36' Λαζαρίδης), Φουάσης, Ζιούλης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Μουντοκαλάκης (36' Λουβιτάκης), Ξύδας, Ντάγκρας, Τασιούλης, Μπατσάνιν.

Κίτρινοι: Παπαδόπουλος (36' Μπλατσιώτης), Τόλι, Παντελάκης, Καραγεώργης, Σερβιλάκης, Λεμονής, Μεγαρίτης, Βρεττός, Σάλιακας, Λέο, Χαλκιαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου