Γκουτζίδης: "Ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι πολύ καλό τεστ"

Γκουτζίδης: "Ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι πολύ καλό τεστ"
Μετά το τέλος της χθεσινή φιλικής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Πλατανιά και ΑΕΚ ο βοηθός του Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτζίδης, μιλώντας στην κάμερα του fcplataniasTV τόνισε:

«Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε είναι μονάχα θετικά. Δείξαμε ότι πάνω απ” όλα έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή γιατί φέτος ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, αλλά συγχρόνως ήρθαν και πολλοί αξιόλογοι και αυτό το έδειξαν σήμερα στο παιχνίδι.

Αν έχουμε υπομονή και δουλέψουμε όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικά μια πορεία αντάξια των δύο προηγούμενων ετών. Στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) φιλικό, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πάντα ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι ένα πολύ καλό τεστ.

Πιστεύω ότι η ομάδα στάθηκε αντάξια, χωρίς προβλήματα στο αμυντικό αλλά και στο επιθετικό κομμάτι. Θέλουμε βέβαια ακόμη δουλειά, υπομονή όπως είπα και θα βρούμε μέσα στο γήπεδο τα πράγματα που θέλουμε με το στόχο να πάρουμε αποτελέσματα και να εκπληρώσουμε τον στόχο μας που είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου