Φιλική ήττα του Πλατανιά από την ΑΕΚ με 2-1

Φιλική ήττα του Πλατανιά από την ΑΕΚ με 2-1
Ο Πλατανιάς ηττήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο από την ΑΕΚ με 2-1 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας κεκλεισμένων των θυρών. Η Χανιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με αυτογκόλ του Μάνταλου από λάθος απόκρουση σε γύρισμα του Ντεβέσα. Η ΑΕΚ ισοφάρισε εννέα λεπτά αργότερα (18') με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντικαμονά. Το τελικό 2-1 για τον "δικέφαλο" διαμορφώθηκε στο 49ο λεπτό με τον Σιμόες. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, κεφαλιά του Αλμέιδα και δύσκολη απόκρουση του Κοκκάλα.

Αναμέτρηση: ΑΕΚ - Πλατανιάς 2-1
Σκόρερ: Χριστοδουλόπουλος (18' πέναλτι), Σιμόες (49') / Μάνταλος (9' αυτογκόλ)
Διοργάνωση: Φιλικό
Αγωνιστική περίοδος: 2017-2018
Ημερομηνία: Πέμπτη 10/08/2017
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο

ΑΕΚ: Ανέστης (57' Τσιντώτας), Μπακάκης (73' Γιαννούτσος), Τσιγκρίνσκι (73' Μπάμπης), Τσόσιτς, Λόπες (57' Βινίσιους), Γιόχανσον (46' Σιμόες), Αϊντάρεβιτς (46' Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (57' Ροντρίγκες), Μάνταλος (73' Γιούσης), Τρίστασον (57' Κλωναρίδης), Λιβάια (46' Αλμέιδα).

Πλατανιάς: Ομπερχάουζερ, Ντικαμόνα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Κρος, Πάτραλης, Γιορέντε, Στάθης, Ντεβέσα, Μπούτνικ, Νσικουλού.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κοκκάλας, Στάμου, Βάντερσον, Αγγελόπουλος, Στανισάβλεβιτς, Πριντέτα. Γκρζέλακ, Παπανικολάου, Γκούρτζινερ, Ουές, Κοροβέσης.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Α' Βοηθός: Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)
Β' Βοηθός:Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος: Βαγγέλης Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου