Την Δευτέρα ξεκινά ο Φωστήρας

Την Δευτέρα ξεκινά ο Φωστήρας
Την προσεχή Δευτέρα στις επτά το απόγευμα (24/07, 19:00) είναι προγραμματισμένη η επίσημη "πρώτη" και συνάμα η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Φωστήρα Αγίων Σαράντα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τους βρει στην πρώτη κατηγορία Χανίων. Η σχετική ενημέρωση της ομάδας των Νεροκούρου:

«Η περσινή εκπληκτική χρόνια μπαίνει σιγά σιγά στο χρονοντούλαπο για τον σύλλογο των Αγίων Σαράντα. Η φετινή βρίσκεται ήδη στο κατώφλι και τα πάντα βαίνουν καλώς για τον ΦΑΣ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρεί σύμφωνα με τα "θέλω" του προπονητή. Οι επόμενες κινήσεις είναι καθ' οδόν όπως και το "ξεσκαρτάρισμα" στο ρόστερ έτσι ώστε να ξέρουν κατά που θα κινηθούν για να κλείσουν τις οποίες τρύπες δημιουργηθούν.

Ίσως όμως το πιο σημαντικό για τον σύλλογο είναι η διατήρηση ενός κομματιού από τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας καθώς και την διατήρηση στο ρόστερ δυο σπουδαίων και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Τερζάκη Γιάννη που συνέβαλε τα μέγιστα στο δεύτερο μισό της χρονιάς για την επίτευξη της ιστορικής ανόδου και τον αρχηγό τού ΦΑΣ Παλαθούρα Νίκο που θα συνεχίσει να βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα ερχόμενος από μια εντυπωσιακή χρονιά με 30 γκολ σε 28 εμφανίσεις.

Όλα αυτά μας οδηγούν στην Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο Νεροκούρου όπου έχει οριστεί να γίνει η "πρώτη" του Φωστήρα για την νέα χρόνια. Μια χρονιά άγνωστη για την ομάδα αλλά όχι τρομαχτική καθώς διαθέτει όρεξη και εμπειρία για να διακριθεί και φέτος με πρωταρχικό στόχο την γρήγορη παραμονή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου