Ο Γιώργος Κουκλάκης στον προπόνηση του Chania BC

Ο Γιώργος Κουκλάκης στον προπόνηση του Chania BC
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους αθλητές του Chania B.C. στην χθεσινοβραδινή προπόνηση. Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης παρουσίασε στους παμπαίδες του συλλόγου έναν από τους σημαντικότερους Χανιώτες μπασκετμπολίστες, τον Γιώργο Κουκλάκη, λέγοντας:

«Όλα τα παιδιά γνωρίζετε τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη τον Αντετοκούνμπο... όμως υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια και άλλοι πολύ μεγάλοι μπασκετμπολίστες οι οποίοι έχουν γράψει και αυτοί σπουδαία ιστορία στο συγκεκριμένο άθλημα. Σήμερα έχουμε την μεγάλη τιμή να μας επισκεφθεί ένας τέτοιος αθλητής ο οποίος κατάγεται και από τα Χανιά μας και ονομάζεται Γιώργος Κουκλάκης.

Έχει παίξει στις εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και νέων. Επίσης πέρασε από μεγάλες ομάδες της Α1 όπως ο ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΔΑΦΝΗ, ΚΑΟΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟ κ.λ.π. Αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρότυπο για τα νέα παιδιά διότι είχε έναν πολύ καλό χαρακτήρα, συνεργάζονταν άψογα με τους συμπαίκτες του, δούλευε σκληρά και όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να παίξει 32 συνεχόμενα χρόνια μπάσκετ δηλαδή από 8 έως 40 ετών! Γιώργο σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ που ανταποκρίθηκες στην πρόσκλησή μας και σου ευχόμαστε ότι το καλύτερο!»

Ο Κουκλάκης απευθυνόμενος στα παιδιά είπε τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο και για τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Θεολογίτη. Επίσης τους έδωσε πολλές και σημαντικές συμβουλές που αφορούσαν την ομαδικότητα, την συνεργασία, την φιλία και πάνω απ'όλα την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά. Όπως για παράδειγμα τους ανέφερε ότι για να καταφέρει να γίνει τόσο καλός σουτέρ έκανε σε καθημερινή βάση μόνος του 500 σουτ επί δύο χρόνια! Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου