Κισσαμικός: Ο Τουλουπάκης team manager

Κισσαμικός: Ο Τουλουπάκης team manager
"Αναβαθμίζεται" στον Κισσαμικό ο Γιώργος Τουλουπάκης αναλαμβάνοντας καθήκοντα team manager. Η σχετική ανακοίνωση της Χανιώτικης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την αναβάθμιση του Γιώργου Τουλουπάκη στη θέση του team manager της ομάδας μας. Ο Γιώργος Τουλουπάκης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1985 και είναι γέννημα - θρέμμα του Κισσαμικού, τη φανέλα του οποίου φόρεσε με ιδιαίτερη επιτυχία από νεαρή ηλικία.

Λόγω σπουδών για μερικά χρόνια βρέθηκε στον Πειραιά, όπου αγωνίστηκε σε Χαραυγή, Πειραϊκό, Ελευθερία Μοσχάτου και Αναγέννηση Μοσχάτου. Το 2012 επέστρεψε στον Κισσαμικό, πανηγυρίζοντας την άνοδο από τη Δ' στη Γ' Εθνική, ενώ παράλληλα είχε και τον ρόλο του προπονητή στην ομάδα Τζούνιορ.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 οδήγησε την ομάδα Προπαίδων στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χανίων και ένα χρόνο μετά ανέλαβε την ομάδα Παίδων. Την περασμένη σεζόν ήταν στο "τιμόνι" της Κ19 στο πρωτάθλημα της Football League. Από την έναρξη του... ταξιδιού του Κισσαμικού στις εθνικές κατηγορίες ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου