Κισσαμικός: "Ευχαριστούμε για όλα Αρτέμη"

Κισσαμικός: "Ευχαριστούμε για όλα Αρτέμη"
Η "ψυχή" του Κισσαμικού, ο Αρτέμης Πυροβολάκης, που υπηρέτησε επί σειρά ετών από διάφορα πόστα, πήρε την απόφαση για οικογενειακούς λόγους να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Χανιώτικης ΠΑΕ:

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού θα είναι φτωχότερη χωρίς την “ψυχή” της και η απουσία του θα είναι εμφανής στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε στον Κισσαμικό, η “πόρτα” του οποίου θα είναι πάντα ανοικτή για τον Αρτέμη και του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.»

Στην δήλωση αποχώρησής του ο Αρτέμης Πυροβολάκης αναφέρει:

«Το υπέροχο ταξίδι με το "καράβι" του Κισσαμικού τελείωσε για μένα. Αποχωρώ από τη θέση του φροντιστή για οικογενειακούς λόγους. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που περάσανε από την ομάδα, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές και ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.

Σε αυτό το σημείο θα ‘θελα να τονίσω ότι όλοι οι Κισσαμίτες ειδικά φέτος που η ομάδα μετακομίζει στα Χανιά ας προσπαθήσουμε να φανούμε αρωγοί στη δύσκολη αυτή προσπάθεια με όποιο τρόπο μπορούμε γιατί πρώτα απ’ όλα είμαστε Κισσαμικοί παντού και πάντοτε.

"Κισσαμικός, Σύλλογος Περήφανος Κρητικός"

Μετά Τιμής: Πυροβολάκης Αρτέμιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου