Από τον Κισσαμικό στον Απόλλων Λάρισας ο Μίλιτς

Από τον Κισσαμικό στον Απόλλων Λάρισας ο Μίλιτς
Κάτοικος Ελλάδος και ποδοσφαιριστής της Football League θα παραμείνει και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλεξάνταρ Μίλιτς. Απλά θα μετακομίσει από τα Χανιά στην Λάρισα κι από τον Κισσαμικό στον Απόλλων Λάρισας. Η σχετική ανακοίνωση της Θεσσαλικής ομάδας:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Αλεξάνταρ Μίλιτς. Ο Μίλιτς αγωνίζεται στη «γραμμή κρούσης» και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Κισσαμικό. Γεννήθηκε το 1989 και ήρθε στην Ελλάδα τον Γενάρη του 2014 για τον Βατανιακό και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα, Παναιγιάλειο και τελευταίος του σταθμός ήταν όπως προαναφέραμε ο Κισσαμικός.

Με την ομάδα της Κρήτης κατέγραψε 25 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 8 τέρματα. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα, παρουσία του προέδρου της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργου Βέβη, στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Πρόκειται για ένα δυναμικό φορ περιοχής, που έχει αίσθηση διχτύων και μαζί με τον Βασίλη Σαχινίδη θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο για την ομάδα μας, φέτος στην Football League.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου