"Μάχη Κρήτης - Παλαιόχωρα 2017" (προκήρυξη)

Η προκήρυξη του αγώνα ποδηλασίας "Μάχη Κρήτης - Παλαιόχωρα 2017"
Ο Ποδηλατικός Όμιλος Χανίων "Τάλως" σε συνεργασία με το Δήμο Καντάνου - Σελίνου και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων διοργανώνει Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες με την επωνυμία «Μάχη Κρήτης - Παλαιόχωρα 2017» στις 17 και 18 Ιουνίου 2017, στα Χανιά Κρήτης.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων, Ανδρών, Μάστερ/Όπεν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

1η αγωνιστική ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
10:30: Εκκίνηση από περιοχή Αγίων Αποστόλων. Αγώνας Αντοχής απόστασης 100 χλμ. στη διαδρομή ΧΑΝΙΑ - ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ - ΚΑΣΤΕΛΛΙ - ΣΤΡΟΒΛΕΣ (53 χλμ τερματισμός κατηγοριών Παίδων, Κορασίδων, Νεανίδων), με τερματισμό στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ.

2η αγωνιστική ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
Αγώνας σιρκουί σε κυκλική διαδρομή 2 χλμ στην πόλη της Παλαιόχωρας Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ/Όπεν.

09:30 πμ Λαϊκός αγώνας - μαθητές δημοτικών (1 στροφή), μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, ενήλικες (3 στροφές)

10:15 πμ Παίδες, Κορασίδες Νεάνιδες (10 στροφές)

11:00 πμ Έφηβοι, Άνδρες, Μάστερ/Όπεν (15 στροφές)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Επιτρέπεται η συμμετοχή των σωματείων δύναμης Ε.Ο.Π. με 4-6 αθλητές, μικτών ομάδων, ή ομάδων τοπικών επιτροπών. Ομάδες που δεν συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό αθλητών μπορούν να επικοινωνούν με τους διοργανωτές για την διερεύνηση δυνατότητας συγκρότησης μικτών ομάδων.

Για τους αγωνιζόμενους κατηγορίας ΟΠΕΝ απαραίτητη η κατάθεση στη Γραμματεία υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Το κόστος συμμετοχής για τους αγωνιζόμενους των κατηγοριών Μάστερ και Όπεν ορίζεται σε 10€ για κάθε αγώνα. Λεπτομέρειες για την δυνατότητα εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και σχετικά με την διαμονή/διατροφή θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν σταλεί αυστηρά μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 14:00 με email στο talosteam@gmail.com. Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών με ευθύνη των εκπροσώπων/συνοδών των ομάδων από την Γραμματεία του αγώνα μια ώρα πριν την εκκίνηση κάθε αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Για κάθε κατηγορία που συμπληρώνεται: Στον 1ο , 2ο και 3ο νικητή σε κάθε ετάπ θα απονεμηθεί μετάλλιο και δίπλωμα, στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα. Στους νικητές της Γενικής κατάταξης (βάσει συνολικού χρόνου) θα γίνει βράβευση στους έξι πρώτους κάθε κατηγορίας Στην κατηγορία Μάστερ/Όπεν θα γίνει κοινή βράβευση ανά ηλικιακή κατηγορία.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Εθελοντές Σαμαρείτες η Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων/Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Μαρεντάκης Παναγιώτης (6944 444 739)
Φραγκιουδάκης Γιώργος (6948 882 715)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου