Σπάρτη - ΟΦΗ 1-0

Εκτός έδρας ήττα για τον ΟΦΗ από την Σπάρτη με 1-0
Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι (στο 6ο λεπτό με τον Μάνο) κι αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει στην Σπάρτη, αλλά τελικά έφυγε ηττημένος απο το γήπεδο με 1-0 απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος όμως κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε μία απο τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 81ο λεπτό. Σε μία αντεπίθεση ο Ηλιόπουλος μετά απο ασίστ του έμπειρου Αναστασάκου έκανε την "ζημιά" στην Κρητική ομάδα.

Καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε και η αποβολή του Νάστου στο 56ο λεπτό καθώς η Κρητική ομάδα χρειάστηκε να παίξει για 35 λεπτά με παίκτη λιγότερο, γεγονός που επηρέασε την αγωνιστική της εικόνα.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 15η

Αναμέτρηση: Σπάρτη - ΟΦΗ 1-0
Σκόρερ: Ηλιόπουλος (81')
Ημερομηνία: Κυριακή 12/02/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό Σπάρτης

Σπάρτη: Μελισσάς, Σιώπης (71' Οικονομόπουλος), Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Μουζακίτης (65' Φραγκος), Μπανούσης, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος, Καρτσαμπάς(60' Ηλιόπουλος), Αναστασόπουλος.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος (60' Μπόατεγκ), Χαντί, Μάνος (46' Πάγκαλος), Μιλοσάβλιεβ (67' Πουρτουλίδης), Όγκμποε.

Διαιτητής: Μανούχος Ευάγγελος (Αργολίδας)
Α' Βοηθός: Τζιλίρης Δημήτριος (Πειραιά)
Β' Βοηθός: Δουλγεράκης Εμμανουήλ (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Γκόβεσης Δημήτριος (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Χρονόπουλος Νικόλαος (Μεσσηνίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου