Νικόλτσης: "Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε"

Οι δηλώσεις του Νικόλτση για την ήττα του Κισσαμικού από τον ΟΦΗ
Ο ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού, Γιώργος Νικόλτσης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Χανιώτικης ομάδας χθες στο Ηράκλειο κι είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς με τον ΟΦΗ, δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε. Ξέραμε ότι παίζαμε με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, με μία πολύ καλή ομάδα. Μπορώ να πω ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Δεχθήκαμε σε ένα πολύ κομβικό σημείο το γκολ και πήγαμε στ’ αποδυτήρια με αυτό το 1-0, που ξέρουμε ότι σε αυτές τις έδρες είναι δύσκολο ν’ ανατραπεί. Εμείς δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά σε αυτά τα ματς, με αυτές τις ομάδες χρειάζεται και η τύχη. Πιστεύω ότι αυτό μας έλειπε.

Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση, δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και μπορεί να χάσαμε το παιχνίδι, αλλά η ψυχολογία είναι με το μέρος μας, γιατί δείξαμε ότι η ομάδα μπορεί και αδικείται αυτή τη στιγμή σε αυτή την βαθμολογική θέση που είναι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου