Football League: ΟΦΗ - Κισσαμικός 2-0 (videos)

Εντός έδρας νίκη του ΟΦΗ με 2-0 επί του Κισσαμικού
Παρά τις πολλές απουσίες ο Κισσαμικός στάθηκε πολύ καλά στο "Γεντί Κουλέ" παρά την ήττα με 2-0 από τον ΟΦΗ. "Αποκάλυψη" για τον ΟΦΗ ο Μάνος, ο οποίος κάλυψε το κενό του τραυματία Βουό και με δυο τέρματα οδήγησε την Ηρακλειώτικη ομάδα στην νίκη.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μάνο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Χανιώτικη ομάδας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες επισκέψεις στην εστία του Στρέζου. Μεγαλύτερη ευκαιρία για το 1-1 αυτή του Νικόλτση στο 57ο λεπτό.

Στο 70' έγινε το 2-0 με τον Μάνο, σε μία φάση που υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ στον β' βοηθό, Χριστάκογλου. Στο 88' ο Βλάχος "σημάδεψε" το δοκάρι χάνοντας σημαντική ευκαιρία να βάλει ξανά στην διεκδίκηση ενός αποτελέσματος τον Κισσαμικό. Στο 21' υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπόατενγκ στον Νικόλτση.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 18η

Αναμέτρηση: ΟΦΗ - Κισσαμικός 2-0
Σκόρερ: Μάνος (45', 70')
Κίτρινες: Γκούμας (47'), Πάγκαλος (50'), Κομεσίδης (55'), Τιάγκο Σιλβα (70')

Ημερομηνία: Κυριακή 26/02/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: ΟΦΗ ("Γεντί Κουλέ")

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης (79' Νάστος), Παντίδος, Κώτσιος, Κιάσσος, Μποάτενγκ, Πουρτουλίδης, Χαντί (62' Μητρόπουλος), Ράντι, Μιλοσάβλιεφ (41' λ.τρ. Πάγκαλος), Μάνος.

Στον πάγκο: Δερμιτζάκης, Νάστος, Οστοιτς, Πάγκαλος, Βαλλιάνος, Ογκμποε, Μητρόπουλος.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας (84' Ψιάνος), Μαρτίνεθ, Τιάγκο Σίλβα (79' Βλάχος), Νικόλτσης (65’ Ποκόνγκ), Μίλιτς.

Στον πάγκο: Πολίτης, Πονκόνγκ, Τσοντάκης, Αλμπερτ, Βλάχος, Μπολάκης, Ψιάνος.

Διαιτητής: Μαρόπουλος Νικόλαος (Μακεδονίας)
Α' Βοηθός: Αίναλης Θεόδωρος (Μακεδονίας)
Β' Βοηθός: Χριστάκογλου Γεώργιος (Χαλκιδικής)
4ος: Κοκκινάκης (Λασιθίου)
Παρατηρητής: Χριστοδουλάκης Δημήτριος (Ρεθύμνου)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου