ΝΟΡ: Ολοκλήρωσε με ήττα τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα η γυναικεία ομάδα του ΝΟ Ρεθύμνου
Την τρίτη ήττα σε τέσσερις αγώνες υπέστη η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟ Ρεθύμνου από την Ισπανική Σαν Αντρέου με σκορ 15-4, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, η οποία μετά τα χθεσινά παιχνίδια δεν είχε ελπίδες πρόκρισης, πάλεψε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά δεν κατάφερε να της βάλει δύσκολα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις Ισπανίδες να προηγούνται με 5-2 (λήξη πρώτου οκταλέπτου) και 9-3 στο ημίχρονο. Στο τρίτο οκτάλεπτο η Κρητική ομάδα δεν μπόρεσε να μειώσει την διαφορά (13-4), ενώ το 15-4 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων. Πρώτη σκόρερ της ομάδας του Ρεθύμνου ήταν η Βασιλεία Μαυρέλλου με τρία γκολ.

Αναμέτρηση: Σαν Αντρέου - ΝΟ Ρεθύμνου 15-4
Οκτάλεπτα: 5-2, 4-1, 4-1, 2-0

Σαν Αντρέου (Χαβιέ Αθνάρ Φερνάντεθ): Ο' Νιλ, Σέτο, Γιορέ 1, Γκιράλ 2, Μορέλ, Καστέγια, Άρμιτ 4, Μπαρίνγκο 1, Μπαργκάλο, Νταλμάσες 1, Κρέσπι 3, Αθνάρ 3, Νιέτο.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Σαφέτη, Μ. Φαρμάκη, Γαγάνη, Παλληκαράκη, Μπελέγρη, Μαυρέλλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Λιμπιτάκη, Ελ. Φαρμάκη, Πατσαχάκη, Σολανάκη, Καραβάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου