ΑΟ Χανιά - Αχαρναϊκός 2-3

Εντός έδρας ήττα με 3-2 για τον ΑΟ Χανιά από τον Αχαρναϊκό
Γκολ (πέντε), θέαμα, ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε στο γήπεδο των Περιβολίων χωρίς ευτυχή κατάληξη όμως για τον ΑΟ Χανιά, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Αχαρναϊκό.

Η ομάδα από το Μενίδι κατάφερε να "ανοίξει" το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Ματσούκα, όμως λίγο αργότερα, στο 40ό, ο Θεολόγου ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ντούνγκα είχε δοκάρι κι έχασε την ευκαιρία να βάλει εκ νέου τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, κάτι που έκανε ο Ματσούκας στο 57ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 90' ο Τζιώρας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα ο ίδιος, αλλά την τελευταία κουβέντα την είπε η Χανιώτικη ομάδα και ο Σταματής, ο οποίος με ωραία εκτέλεση φάουλ μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 4η

Αναμέτρηση: ΑΟ Χανιά - Νέος Αχαρναϊκός 2-3
Σκόρερ: ΑΟ Χανιά: Θεολόγου (40'), Σταματής (95')
Σκόρερ Αχαρναϊκού: Ματσούκας (34', 57'), Τζιώρας (90' πεν.)

Ημερομηνία: Κυριακή 04/12/2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό Μάλεμε

AO Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος (61' Μαρούδας), Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Μάνιας, Λύρας (55' Σταματής), Ντούμος (78' Αποστολόπουλος).

Αχαρναϊκός (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Ματσούκας (76' Τζιώρας), Τζέφερσον (61' Παπατόλιος), Πλαβούκος (46' Γουέρε), Ντούγκα.

Διαιτητής: Βισκαδούρος Μάριος (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Μαυρουδής Δημήτριος (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Γαρεφαλάκης Ευστάθιος (Ηρακλείου)
4ος: Σταυρουλάκης Γιώργος (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Γιανναδάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου