Στην ΕΛΕΠΑΠ τα έσοδα του Κισσαμικός - ΑΟ Χανιά

Αντιπροσωπεία του ΑΟΧ, του Κισσαμικού και της ΕΠΣΧ επισκέφθηκαν την ΕΛΕΠΑΠ για να δώσουν τα έσοδα από το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων
Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, η ΠΑΕ Κισσαμικός και η Ε.Π.Σ. Χανίων. Αντιπροσωπεία των δυο ομάδων, καθώς και της Ένωσης, επισκέφθηκαν την ΕΛΕΠΑΠ, προκειμένου να δώσουν τα έσοδα που είχαν υποσχεθεί, από την τελευταία φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Χ. και του Κισσαμικού.

Τον Α.Ο.Χ. εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Φυντικάκης Ανδρέας, τον Κισσαμικό ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ξηρουχάκης Γεώργιος, ενώ το παρών έδωσε επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων και πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας Κοτζαμιχάλης Μιχάλης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ γι αυτόν το σημαντικό σκοπό. Θα κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας, προκειμένου να έρθουμε ξανά και μάλιστα σύντομα. Είτε με κάποιες εκδηλώσεις, είτε με νέο φιλικό παιχνίδι, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάνετε», δήλωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη του Α.Ο.Χ. Ανδρέας Φυντικάκης.

«Είχαμε πει, ότι τα έσοδα απο το φιλικό θα τα δώσουμε για έναν σημαντικό σκοπό. Έτσι, οι δυο ομάδες αποφασίσαμε να τα προσφέρουμε στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και θέλουμε να σας συγχαρούμε που βοηθάτε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα άλλα και τις οικογένειες τους.

Είναι πολύ σημαντικό το έργο που επιτελείτε και για μας αυτή η κίνηση είναι ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Κισσαμικού Ξηρουχάκης Γεώργιος.

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων Μάγκυ Αρσενίου - Μανουσέλη, ανέφερε: «Ευχαριστούμε παρά πολύ για την κίνηση αυτή. Είναι πολύ όμορφο να ενώνεται ο αθλητισμός με την αλληλεγγύη, είναι σημαντικό να ενώνονται άνθρωποι απο διαφορετικούς χώρους, να δείχνουν πως μπορούν να συνυπάρχουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες, τους παίκτες, τους προπονητές και φυσικά τους φιλάθλους διότι ο κόσμος δίνει την συνδρομή του.

Για μας αυτή η συνδρομή είναι πολύτιμη αυτή την περίοδο διότι αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας, με την δημιουργία ενός ακόμη τμήματος, για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Υποσχόμαστε ότι στο επόμενο φιλικό σας παιχνίδι, θα είμαστε εκεί για να κάνουμε την δική μας εξέδρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου