Πλατανιάς: Αύριο η αποστολή για Ολυμπιακό

Το ρεπορτάζ της σημερινής προπόνησης των παικτών του Πλατανιά
Σε ρυθμούς Κυπέλλου, κινείται από σήμερα - Δευτέρα ο Πλατανιάς, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (26/10, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη" στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία σερί εκτός έδρας ματς που καλείται να δώσει ο Πλατανιάς για το κύπελλο και το πρωτάθλημα, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με την Βέροια και τον Ηρακλή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με την επιστροφή στα Περιβόλια η Χανιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει ξανά τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Super League.

Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση, δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια κατοχής, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Αποστολόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση στον έσω θυροειδή μυ στην λεκάνη.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί αύριο - Τρίτη (25/10) και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου