Σέντρα για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League

Αρχίζει το Σάββατο το πρωτάθλημα Κ20 της Super League με τον Πλατανιά να φιλοξενείται από την Κέρκυρα
Ξεκινάει το προσεχές Σάββατο (10 Σεπτεμβρίου) το πρωτάθλημα Super League K20, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δεκαέξι (16) ομάδες κάτω των 20 ετών των Π.Α.Ε. που συμμετέχουν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της "Super League Ελλάδα".

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με την κλήρωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος της "Super League Ελλάδα". Tο πρόγραμμα δε των αναμετρήσεων θα τηρηθεί επακριβώς, ως προς την γηπεδούχο ομάδα κάθε αγώνα, με αυτό του επαγγελματικού πρωταθλήματος "Super League Ελλάδα".

Το πρωτάθλημα Super League K20 διεξάγεται σε δύο (2) γύρους και σε κάθε γύρο όλες οι ομάδες αγωνίζονται εναντίον όλων των ομάδων.

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 20 χρονών (γεννηθέντες από 01/01/1997 και έπειτα). Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η συμμετοχή (δηλωθέντων στο Φύλλο Αγώνα) μέχρι δύο (2) ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1996.

Συνολικά, είναι υποχρεωτική η αναγραφή στη 18άδα κάθε ομάδας, σε όλους τους αγώνες για το πρωτάθλημα τουλάχιστον δεκατριών (13) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Ελληνικές εθνικές ομάδες ή έχουν την Ελληνική ιθαγένεια (Ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Ο Πλατανιάς κάνει ποδαρικό στο πρωτάθλημα με εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα (όπως και η ανδρική ομάδα). Αναλυτικά το πρόγραμμα της αναμέτρησης και οι διαιτητές:

Πρωτάθλημα: Υποδομής Κ20
Διοργανώτρια: Super League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 3η

Αναμέτρηση: Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς
Ημερομηνία: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 11:00
Γήπεδο: Αθλητικές εγκαταστάσεις Ε.Π.Σ. Κέρκυρας

Διαιτητής: Σταματελόπουλος Ιωάννης (Ηπείρου)
Α' Βοηθός: Λιόντος Κωνσταντίνος (Ηπείρου)
Β' Βοηθός: Κόττορος Εμμανουήλ (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Μεριανός Ιωάννης (Κέρκυρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου