Ο Μπάτσεφ επέστρεψε στην Επισκοπή

Την απόκτηση - επιστροφή του Ράντοσλαφ Μπάτσεφ ανακοίνωσε η Επισκοπή
Ο Ράντοσλαφ Μπάτσεφ είναι και επισήμως ξανά παίκτης της Επισκοπής. Το καλοκαίρι που πέρασε αποδείχθηκε μεταβατικό στάδιο όπου ο 35χρονος αμυντικός χαφ, χρειάστηκε να επιλύσει κάποια προσωπικά ζητήματα στην Βουλγαρία.

Χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να δώσει το οριστικό "οκ" και να συνεχίσει στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα και την νέα σεζόν. Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ράντοσλαβ Μπάτζεφ. Ο γεννημένος το 1981 Μπάτζεφ έχει ύψος 1.84μ, είναι αμυντικός χαφ, ενώ αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία και ως στόπερ.

Ο έμπειρος Βούλγαρος πρώην διεθνής παίκτης με την εθνική της χώρας του, έχει μια αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό, καθώς έχει αγωνιστεί στο Europa League με την Τερνομόρε Βάρνα.

Επίσης έχει αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και μετράει 12 συμμετοχές με την Εθνική Βουλγαρίας. Πέρυσι είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα της ομάδας μας έχοντας στο ενεργητικό του 16 συμμετοχές και ένα τέρμα. Ο σύλλογος μας τους καλωσορίζει και του εύχεται ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου