ΝΟ Χανίων: Η γιορτή της συγχρονισμένης

Το ρεπορτάζ της γιορτής του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης του ΝΟ Χανίων
Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Κολυμβητήριο Χανίων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη (03/08) το απόγευμα η καθιερωμένη, ετήσια γιορτή για το τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι θεατές που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το team των κοριτσιών, από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη, που απαρτίζουν την ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης που τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες στην Ελλάδα!

Παράλληλα, τα κορίτσια που κατάφεραν φέτος μεγάλες διακρίσεις με τις Εθνικές ομάδες, γνώρισαν την αποθέωση και ειδικότερα πρόκειται για τις Γιάννα Γκεοργίεβα, Ολίνα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βιολέτα Ζουζούνη και Βάλια Γαυγιωτάκη.

Ακόμα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις χορογραφίες τις οποίες ετοίμασαν όλα τα τμήματα (Εκμάθηση, Κορασίδες Β', Κορασίδες Α', Νεανίδες και OPEN) και ειδικότερα εκείνες με τις οποίες οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α' και Β', καθώς και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου