Μελάς: "Να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια"

Οι δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη του ΑΟ Χανιά στην έναρξη της προετοιμασίας της Χανιώτικης ομάδας
Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Μελάς με την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Χανιά:

«Το παλέψαμε, οικογενειακά, όλοι μαζί χρειάζεται συσπείρωση και πάμε για το καλύτερο. Πιστεύουμε πολύ στον ΑΟΧ, πιστεύουμε στον κόσμο και θέλουμε όλοι να μαζευτούμε στο γήπεδο για να δούμε κάτι καλύτερο.

Είχαμε ξεκινήσει τις κινήσεις μας από πριν, είχαμε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους εδώ στο νησί απλά υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα τα οποία δεν τα γνωρίζει ο κόσμος και τα οποία τα έχουμε ξεπεράσει και θεωρώ ότι είμαστε πριν το θαύμα να ξεκινήσουμε όλοι μαζί.

Θεωρώ ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια γιατί η ομάδα είναι δικιά του, του ανήκει και ουσιαστικά εμείς ήρθαμε εδώ για να βάλουμε μια τάξη σε αυτό που υπήρχε γιατί δεν υπήρχε κάτι, βρήκαμε χάος σε όλα τα επίπεδα και θεωρώ ότι αν θέλει η ομάδα να πάει καλά, γιατί η ομάδα ανήκει στον λαό των Χανίων θα πρέπει να μας στηρίξει γιατί εμείς έχουμε ουσιαστικά την ανάγκη τους και τους θέλουμε δίπλα μας.

Αυτή είναι η αλήθεια, σε όλα τα επίπεδα. Οφειλές, δεν βρέθηκε τίποτα, δεν υπήρχαν χαρτιά φάκελοι, υπήρχε ένα χάος και θέλαμε όλα αυτά να τα βάλουμε σε μια σειρά και τα χρέη είναι ένα πολύ μεγάλο νούμερο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου