Ισόπαλη 1-1 στο Πέραμα η Επισκοπή

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν ΑΕ Μυλοποτάμου και Επισκοπή σε φιλικό προετοιμασίας
Νέα ισοπαλία με το ίδιο σκορ (όπως το τελευταίο απέναντι στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ), 1-1, έφερε η Επισκοπή στο γήπεδο Περάματος απέναντι στην ΑΕ Μυλοποτάμου. Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό προετοιμασίας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας. Το ματς είχε καλό ρυθμό, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες δυνατές μονομαχίες...

Παιγνίδι με λίγες φάσεις είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΜ είχε δύο παρουσίες στην περιοχή της Επισκοπής όπου στα ισάριθμα σουτ του Ματαραγκάσι, στο 14' και στο 28', ο Δημαράκης τα αποσόβησε.

Στο 45' ο Μπάτζεφ βγήκε από αριστερά, έκανε ένα επικίνδυνο σουτ δίχως να έχει καλή ισορροπία, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κελαϊδή. Στην επανάληψη ήρθαν τα δύο τέρματα.

1-0: Ο Σκολούδης άνοιξε το σκορ για την ΑΕΜ. Ο Κουδουνάκης εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ο Σκουλούδης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

1-1: Στο 73' από παράλληλη σέντρα του Μούτσα, ο Φοβάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 75ο λεπτό η ΑΕ Μυλοποτάμου είχε σουτ στο δοκάρι με το Μαγάκη.

Επισκοπή (Βασιλείου): Δημαράκης, Κολοβάκης, Μανωλακάκης Σπ., Νίκου, Ρουσσάκης, Μπάτζεφ, Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Ρηγάκης, Μιχελακάκης Κ., Φονσέκα.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Σανταμούρης, Αντωνόπουλος, Λαζαρίδης, Μανωλακάκης Δ., Σκούφος, Κόκκαλης. Μαυρομάτης, Φοβάκης, Μούτσα.

A.E Μυλοποτάμου (Μπουλιός): Κελαϊδής, Σιόρε, Μοσχονάς, Μεταξάκης, Ψυχουντάκης, Ψαθάκης, Δελήμπασης, Ματαραγκάσι, Κουγιουμτζής, Μπαξεβάνης, Μερτίρι.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Νικηφόρος, Σταρράς, Ζερβός, Κριτσωτάκης, Μαγάκης, Σπανουδάκης, Δροσάκης, Κουδουνάκης, Σκουλούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου