Εορδαϊκός - Εργοτέλης 1-1 (φιλικό)

Φιλική ισοπαλία 1-1 για Εορδαϊκό και Εργοτέλη
Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, ο Εργοτέλης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εορδαϊκό στο Εθνικό Στάδιο Πτολεμαΐδας. Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, δοκίμασε διάφορα σχήματα εντός αγωνιστικού χώρου και χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές (έμειναν εκτός, προληπτικά, ο Καραλής και ο Ρουσάκης λόγω μικροτραυματισμού).

Ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό, ενώ ο Εργοτέλης αν και δημιούργησε ευκαιρίες δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κρήτες βελτίωσαν την απόδοση τους δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο αρχηγός Σέρχιο Λεάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 70'.

ΓΣ Εργοτέλης: Στεφανάκος (46' Βασιλειάδης, 80' Σαβουϊδάκης), Ζουμπουλάκης (25' Γενιτσαρίδης, 60' Καντούτσης), Τσουμάγκας (46' Πολυχρονάκης), Δημήτρης (30' Τζανής, 60' Σηφάκης), Ρογγότης (υπό δοκιμή), Βογιατζής (46' Μισέλ), Τσακάνι (46' Στρατάκης), Χρηστάκης, Κοιλιάρας (46' Λεάλ), Γαρεφαλάκης (30' Λυδάκης, 60' Μπερουασβίλι), Κατσικοκέρης (30' Μανουσάκης, 60' Καϊμακαμούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου