Δρακόπουλος: "Το μυστικό είναι η δουλειά"

Οι δηλώσεις του Αντώνη Δρακόπουλου από την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Χανιά
Δηλώσεις λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης του ΑΟ Χανιά έκανε στα ΜΜΕ ο προπονητής της ομάδος Αντώνης Δρακόπουλος. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν πίστευε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια από το "μηδέν" και θέλουμε αρκετή δουλειά, υπομονή και να είναι δίπλα μας με κατανόηση ο κόσμος.

Είμαι επαγγελματίας ο ΑΟ Χανιά ήταν η πρώτη μου ομάδα που ξεκίνησα την καριέρα μου ως πρώτος προπονητής και αυτό θεωρώ ότι είναι όπως η πρώτη σχέση που κάνουμε, δεν ξεχνιέται πάντα παραμένει μια αγάπη.

Το θέμα είναι ότι είναι δύσκολα, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και λέω πάλι το μυστικό είναι μόνο η δουλειά. Δουλειά και πάλι δουλειά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα ανταγωνιστική και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά.

Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας βέβαια υπάρχει χρόνος όσο αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι και το κύπελλο που είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς έχουμε ένα στόχο πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και αυτό είναι το οποίο θα κοιτάξουμε να κάνουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου