ΑΟ Χανιά: Τα Περιβόλια και φέτος η έδρα

Το δημοτικό γήπεδο Περιβολίων θα χρησιμοποιήσουν φέτος ως έδρα ο Πλατανιάς, ο ΑΟ Χανιά και ο Κισσαμικός
Ο ΑΟ Χανιά ενημέρωσε πως μετά και την συνάντηση η οποία έλαβε χώρα την Τρίτη (09/08) στο Δημαρχείο Χανίων και έγινε σε φιλικό κλίμα ανάμεσα στον Δήμαρχο Χανίων και τις ομάδες του Πλατανιά και του Κισσαμικού αποφασίστηκε και την φετινή χρονιά, η χρήση του δημοτικού γηπέδου των Περιβολίων ως πρώτη έδρα της ομάδος.

Στην συνάντηση από πλευράς Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, οι αντιδήμαρχοι, Οικονομικών Μιχάλης Βλαχάκης, Αθλητισμού Γεώργιος Κουκλάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων Μανώλης Αδοντάκης.

Από πλευράς ομάδων παρέστησαν οι Μανώλης Μαθιουλάκης και Μάνος Βαϊδάκης (ΠΑΕ Πλατανιάς), Ανδρέας Φυντικάκης και Δημήτρης Βιριράκης (ΑΟ Χανιά), όπως επίσης και ο Αντώνης Ροκάκης (Κισσαμικός).

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας δέχτηκε να γίνει νέος διακανονισμό των χρεών που δημιουργήθηκαν από 01/01/2014 έως και σήμερα και ανέρχεται στο ποσό των 70.000 ευρώ μιας και η ρύθμιση των 100 δόσεων έχει χαθεί.

Στην συνάντηση ξεκαθαρίστηκε ότι από την νέα χρονιά το δημοτικό γήπεδο Περιβολίων θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ο Πλατανιάς, για πρώτη χρονιά η ομάδα του Κισσαμικού, ενώ και ο ΑΟ Χανιά θα συνεχίσει την χρήση εφόσον εγγυηθεί την τακτοποίηση των οικονομικών του υποχρεώσεων.

Σημαντική από πλευράς του Δήμου Χανίων η πρόταση του Βάμβουκα να αναλάβει ο Δήμος την συντήρηση του χλοοτάπητα, παρ’ ότι δεν είναι στις συμβατικές του υποχρεώσεις, αλλά και την αντικατάσταση των φθαρμένων από το χρόνο καθισμάτων.

Παράλληλα αναλύθηκαν οι οικονομικές υποχρεώσεις των ομάδων, με το δήμαρχο να επισημαίνει ότι απαραίτητος όρος για την χρήση του γηπέδου είναι η συνεπής τήρηση των συμφωνηθέντων, με στόχο την αγαστή συνεργασία και την συνέπεια.

Για την λειτουργία του κυλικείου, ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι αναζητεί λύση το συντομότερο δυνατό.

ΑΟ Χανιά: Τα Περιβόλια και φέτος η έδρα
ΑΟ Χανιά: Τα Περιβόλια και φέτος η έδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου