Ξάνθη - Πλατανιάς 2-0 (φιλικό)

Φιλική ήττα για τον Πλατανιά, με 2-0 από την Ξάνθη, στην Βουλγαρία
Με ήττα 2-0 από την Ξάνθη έκλεισε ο κύκλος των φιλικών αγώνων του Πλατανιά στο Πράβετς. Η Χανιώτικη ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ (η κορυφαία με τον Γιακουμάκη στο 25'), όμως η Ξάνθη (η οποία είχε δοκάρι στο 35' με τον Λάζαρο Ορφανίδη), ήταν τελικά η ομάδα που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο 41ο λεπτό με τον Σολτάνι (μετά από πάσα του Λάζαρου Ορφανίδη).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή και αρκετές καλές στιγμές μπροστά στην εστία της Ξάνθης, ενώ του ακυρώθηκε και γκολ του Ντιλαβέρ, ως offside. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ράνος.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης Λ., Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Μελισσόπουλος, Ορφανίδης Π, Γιουνές.

Β' ημίχρονο: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Καμαρά, Νιέτο, Τριάδης, Λάζιτς, Ράνος.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Β' ημίχρονο: Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (70' Αποστολόπουλος), Μπανανά (70' Κάργας), Πριντέτα, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα, Ηλιάδης, Γουνδουλάκης, Τσουράκης, Ντιλαβέρ.

Η Χανιώτικη ομάδα ολοκληρώνει αύριο - Παρασκευή (29/07) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πράβετς της Βουλγαρίας με πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου