Πόλο: "Άγγιξε" την άνοδο ο ΝΟ Χανίων

Την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας πόλο κατέλαβε ο ΝΟ Χανίων
Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα επιδιώξει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων την επιστροφή του στην Α1 Εθνική Κατηγορία, καθώς μετά την διεξαγωγή της τελικής φάσης τερμάτισε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2, δηλαδή την αμέσως επόμενη μετά τις δύο ομάδες που σφραγίζουν την άνοδο.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό ηττήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι με σκορ 5-3 από τον Ν.Ο. Πατρών, ο οποίος μαζί με τον Πανιώνιο που επικράτησε με 11-7 του Απόλλωνα Σμύρνης είναι οι δύο ομάδες που -από την νέα περίοδο- θ' αγωνίζονται στις πισίνες της Α1.

Ο ΝΟΧ προσπάθησε για το καλύτερο και ειδικότερα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι διεκδίκησε την άνοδο για την Α1, αλλά το άγχος και η κούραση δεν επέτρεψαν προκειμένου να επισφραγιστεί η επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μετά από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τον Ηλία Μαχαίρα: «Κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς αλλά κι ειδικότερα στην τελική φάση δεν παίζαμε για να χάσουμε. Βρεθήκαμε πολύ κοντά στην άνοδο, αφού μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Πάτρα ήμασταν πολύ κοντά στο σκορ.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο υπήρχε πολύ άγχος και από τις δύο ομάδες κι έτσι έληξε 0-0. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία μας, πήγαμε πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε βάσει των επιλογών που είχαμε κάνει όταν σχεδιάσαμε την ομάδα και διεκδικήσαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι την άνοδο στην Α1. Για του χρόνου υπάρχουν κάποια παιδιά που γυρίζουν στα Χανιά.

Θα τα βάλουμε κάτω και θα διαπιστώσουμε εάν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, με δικά μας παιδιά και θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό κάναμε και φέτος και αυτό θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά.»

Ο Ναυτικός Όμιλος παίζοντας για τις θέσεις 3-4, επικράτησε με 9-8 του Απόλλωνα Σμύρνης και κατέλαβε την 3η θέση. Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ν.Ο. Πατρών που κέρδισε στον τελικό τον Πανιώνιο με σκορ 7-6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου